Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Νέα πρόκληση απο τον ακροαριστερό Πολάκη κατηγορεί τους Έλληνες που σπούδασαν στο εξωτερικό

 



Ο προκλητικός ακροαριστερός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη Παύλος Πολάκης, συνεχίζει να οργανώνει την τοξικότητα που έχει ρήξη στα τάρταρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίθετος ο προκλητικός ακροαριστερός Πολάκης στα μη κρατικά πανεπιστήμια στρέφεται κατά όλων των Ελλήνων που σπουδάζουν στο εξωτερικό ή σε αναγνωρισμένα κολέγια στο εσωτερικό. Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο Κασσελάκης αλλά αυτό δεν τον αγγίζει.

Ο ακροαριστερός συνεργάτης του Κασσελάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυγή που κυκλοφόρησε πριν από την αλλαγή του χρόνου, αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποχρέωση να αντισταθεί με κάθε τρόπο σ’ αυτό το νομοσχέδιο» και ότι πρέπει «να πείσει τον κόσμο ότι ιδιωτικά πανεπιστήμια σημαίνει πτυχίο επί πληρωμή και πως ο νέος νόμος νομοτελειακά θα οδηγήσει στη σταδιακή υποβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων».

Κοινός για τον ακροαριστερό τραμπούκο του ΣΥΡΙΖΑ, όποιος Έλληνας έχει αποκτήσει πτυχίο από ιδιωτικά πανεπιστήμια το έχει κάνει επί πληρωμή, και δεν είναι σοβαρό πτυχίο, δεν αξίζει. Το «επί πληρωμή» πτυχίο που τέτοιο έχει και ο Στέφανος Κασσελάκης γιατί κάποιος πλήρωσε για να το πάρει, ο οποιοσδήποτε είναι αυτός, δεν αξίζει για τον ακροαριστερό συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με λίγα λόγια όσο αφήνουν τον ακροαριστερό Πολάκη να αλωνίζει με τις ακραίες τριτοκοσμικές, και οπισθοδρομικές θέσεις του, το 5% σε μελοντικές δημοσκοπήσεις είναι κοντά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου