Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Οι αντιεξουσιαστές κάνουν παιχνίδι μέσα στα Πανεπιστήμια και στις οργανωμένες θύρες των γηπέδων

 


Ακροαριστεροί, σεσημασμένοι αντιεξουσιαστές, κακοποιοί κάνουν κουμάντο ακόμα και σήμερα μέσα στα πανεπιστήμια, με την κυβέρνηση να μην μπορεί να τους ελέγξει. Η δήθεν πανεπιστημιακή αστυνομία που θα έπαιρνε θέση για να προστατέψει τα πανεπιστήμια είναι άφαντη, με αποτέλεσμα τα πανεπιστήμια να χρησιμοποιούνται ως γιάφκες και στους εσωτερικούς χώρους να κυκλοφορούν επικίνδυνοι κακοποιοί.

Ότι κάνουν στις επιθέσεις κατά των αστυνομικών, σε Εξάρχεια και με ορμητήριο τα πανεπιστήμια, τα ίδια κάνουν και μέσα/έξω από τα γήπεδα. Στρατολογούν παιδιά για να τους κάνουν στρατιώτες έτοιμους να διαπράξουν κάθε έγκλημα, αφαιρώντας ακόμα και ζωές αστυνομικών.

Αντιεξουσιαστές μαζί με ακροδεξιά περιθωριακά άτομα, στρατολογούνται από αντίπαλες ομάδες για να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Οι αντιεξουσιαστές και κάθε άκρο δεν έχουν ομάδα, πηγαίνουν παντού σε κάθε εξέδρα όχι για να παρακολουθήσουν το οποιοδήποτε άθλημα, αλλά για να προξενήσουν την μεγαλύτερη ζημιά που μπορούν διαπράττοντας εγκλήματα.

Φτάνοντας στους καθοδηγητές οι αστυνομικοί, και φτάνοντας επιτέλους και σε αυτούς που ελέγχουν τους καθοδηγητές, θα βρεθούν μπροστά σε σκληρούς κακοποιούς και αδίστακτους και από τα δύο άκρα.

Με λίγα λόγια το φαινόμενο Εξάρχεια έχει μεταφερθεί στα... γήπεδα, ανεξάρτητα από το χρώμα της εξέδρας και ανεξάρτητα την περιοχή, γιατί πηγαίνουν παντού, όπου τους καλέσουν, η όπου αποφασίσουν οι ίδιοι να πάνε για να διαπράξουν εγκλήματα.

Μόνο δραστικά μέτρα θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, και εδώ πρέπει εκτός απο την κυβέρνηση, να ξεκαθαρίσουν τα γήπεδα και οι οργανωμένοι οπαδοί, και η ίδιες οι ομάδες γιατί αυτά τα περιθωριακά κακοποιά στοιχεία που κινούνται στα άκρα, μόνο κακό κάνουν σε όλους.

Άτομα νεαρής ηλικίας, στρατολογούνται από ακροαριστερούς και ακροδεξιούς, σκληρούς αντιεξουσιαστές, περιθωριακά στοιχεία που κάποιος τα πληρώνει και τα συντηρεί.

Η κατάθεση του 18χρονου δράστη «μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς», δείχνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από σκληρούς κακοποιούς των άκρων, και επιτέλους πρέπει να δωθεί ένα τέλος.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου