Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ο στρατός του Ισραήλ βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων

 


Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα καθώς βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς στο σημείο.

«Αυτό βρίσκουμε στη Γάζα. Ένα κτίριο όπου παίζουν παιδιά είναι ένας χώρος εκτόξευσης πυραύλων της Χαμάς. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις» επισημαίνουν οι Ισραλινές Αμυντικές Δυνάμεις ενώ ένας στρατιώτης ακούγεται να λέει: «Είμαστε σε έναν χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα. Βλέπετε τις ζωγραφιές στους τοίχους και πιο μέσα στον χώρο βλέπουμε εκτοξευτές πυραύλων που στοχεύουν είτε την πόλη Ασκελόν είτε κάπου αλλού νότια».

«Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές», κατήγγειλες χθες η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, σε ανάρτησή της στο Χ, δημοσιεύοντας βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, οι βάσεις βρίσκονται ελάχιστα μέτρα από παιδική πισίνα και κοντά σε κτήρια κατοίκων.

«Παιδιά, κούνιες, πισίνα και ρουκέτες. Το ένα από αυτά τα πράγματα δεν μοιάζει με το άλλο. Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ισραηλινός αξιωματούχος ανέφερε ότι το βίντεο προέρχεται από την καρδιά μιας περιοχής στο Μπέιτ Χανούν.

«Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τέσσερις βάσεις εκτόξευσης πυραύλων κατά του Ισραήλ. Μόλις πέντε μέτρα από μια παιδική πισίνα. Και 20-30 μέτρα από κτήρια κατοίκων», είπε, εξηγώντας ότι το σημείο είναι γειτονιά για κατοίκους. Στη συνέχεια δίνει την τοποθεσία μέσα από το πάρκο ψυχαγωγίας και την παιδική χαρά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου