Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Κασσελάκης μαμά καθηγήτρια του Penn όπου σπούδασε και ο ίδιος - Μπαμπάς πρώην Casco χρώματα για πλοία που έχασε την εταιρία

 


Κανένας δεν έχει καταλάβει ακόμα εάν ο Κασσελάκης είναι απλά ένα ψώνιο, η ένας να είχαμε να λέγαμε και όποιος τσιμπήσει, γιατί για σοβαρός δεν δείχνει με τόσα ερωτηματικά να πλανώνται μετά το βίντεο του για την υποψηφιότητα.

Κάτι για παραδικαστικά κυκλώματα, κάτι για δάνεια με προσωπική εγγύηση για να γελάει ο κόσμος, θόλωσε το κλίμα για τον ίδιο.

Η καταστροφή της οικογενειακής περιουσίας από το παραδικαστικό κύκλωμα, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, όπως και το ότι πήγε μόνος στις ΗΠΑ γιατί δεν πήγε μόνος και δείχνει ότι άρχισε τα ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι πήγε μαζί με την μητέρα του, οδοντίατρο, που άρχισε να συνεργάζεται ως διδάσκουσα με τον Πανεπιστήμιο του Penn όπου σπούδασε και ο ίδιος, άρα δεν πήγε μόνος και κατατρεγμένος. 

Η μητέρα από το 2006 διδάσκει στο τμήμα Οδοντιατρικής του αμερικανικού πανεπιστημίου και ονομάζεται Ευαγγελία Κασσελάκη, με ειδίκευση στην προσθετική και επανορθωτική χειρουργική. Επίσης εμφανιζόταν ως γραμματέας στο ΔΣ της εταιρείας C.Penn Coating USA Inc, όπου πρόεδρος ήταν ο σύζυγός της και πατέρας του Στέφανου, Θεόδωρος Κασσελάκης. 

Ο πατέρας του έπεσε θύμα παραδικαστικού κυκλώματος όπως είπε. 

Πριν φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ΗΠΑ ο Θεόδωρος Κασσελάκης και πατέρας του, ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CASCO ΑΒΕΕ, εταιρεία που ασχολείτο με τον εφοδιασμό χρωμάτων και υλικών για τον επιχρωματισμό πλοίων, άρα ο χώρος της ναυτιλίας ήταν γνωστός και οικείος στην οικογένεια και στον Στέφανο αφού πουλούσαν χρώματα για την συντήρηση των πλοίων. 

Η CASCO είναι μια γιγαντιαία εταιρεία χρωμάτων με έδρα την Οσάκα της Ιαπωνίας και ο Κασσελάκης είχε κατορθώσει να πάρει την αντιπροσωπεία για την Ελλάδα, η εταιρεία όμως έμπλεξε σε δικαστικές περιπέτειες μετά από καταγγελίες εναντίον της, και λύθηκε η σχέση με την ιαπωνική εταιρεία οπότε σταμάτησε τη δράση της και έκλεισε τα γραφεία της.

Πολλά τα ερωτηματικά, όπως και το περίφημο δάνειο με προσωπική εγγύηση τι;;;;;;;

Περιμένουμε απαντήσεις. 


Με πληροφορίες από το διαδύκτιο



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου