Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Εμπρηστές βάζουν φωτιές στον Κρατικό Νικαίας


 

Δεύτερη φωτιά ξέσπασε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας μέσα σε λιγότερο από ένα 48ωρο, και δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει σχέδιο εμπρησμού. 

Εξαιτίας της άμεσης επέμβαση της πυροσβεστικής δεν πρόλαβε ούτε αυτή τη φορά να επεκταθεί, με τους εμπρηστές να μην πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική η δεύτερη στη σειρά φωτιά, ξέσπασε σε αποθήκη στο ισόγειο το βράδυ της Παρασκευής και επί τόπου επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Συναγερμός είχε σημάνει στις 02.31 την Πέμπτη(17/08) για την φωτιά που ξέσπασε στον θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής, οπού υπήρχαν μόνο κλινοσκεπάσματα. Ευτυχώς κατασβέστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του νοσοκομείου, και δείχνει σχέδιο αδίστακτων που θέλουν να κάψουν κόσμο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 30 πυροσβέστες, 14 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως δεν κινδύνευσαν ασθενείς όμως για λόγους ασφαλείας, περίπου 40 άτομα, ασθενείς και συνοδοί, χρειάστηκε να μετακινηθούν ή να μεταφερθούν στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου κι έπειτα επέστρεψαν στα κρεβάτια τους.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου