Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Αμετανόητος ο Σπίρτζης δεν κατάλαβε γιατί τους μαύρισε ο Ελληνικός λαός

 


Αμετανόητοι, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ντροπής για τα αίσχη με τα οποία αντιπολιτεύτηκαν, την νέα προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών και των νέων, ρίχνουν τα αίτια της ήττας στην δήθεν προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι τραγικό ότι μετά από τέτοιο "χαστούκι" που ακούστηκε σε όλη την υφήλιο, δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη στην εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου και ο προκλητικός Χρήστος Σπίρτζης εμφανίσθηκε να υποστηρίζει ότι φταίει η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας και το… αντισύριζα μέτωπο!

Το μέγεθος της ήττας είναι τεράστιο, και εάν υπήρχε λίγο σοβαρότητα στον Σπίρτζη και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα άλλαζαν μυαλά, εάν είχαν μυαλά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα πρόγραμμα απάτη και την πόλωση που επιχείρησαν, νόμιζαν ότι θα κερδίσουν, και το χειρότερο είχαν σίγουρους τους νέους 17-24, λεσ και οι νέοι δεν μπορούν να καταλάβουν εύκολα τον απατεώνα από το μέλλον του.

Έτσι λοιπόν η φαιδρότητα των Συριζαίων συνεχίζεται με τον Σπίρτζη να μας λέει ότι για την ήττα φταίει η προπαγάνδα της ΝΔ, ότι λέει και η Τσαπανίδου που φρόντισε εχθές να εξαφανιστεί για να μην την βλέπουν και για να μην αναγκαστεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που δεν άρεσαν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου