Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Καθεστωτική νοοτροπία Τσίπρα, μόλις χάσει θα ανεχτεί μόνο κριτική από ΣΥΡΙΖΑ τίποτα άλλο

 


Προειδοποίηση Τσίπρα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην τολμήσουν να τον αμφισβητήσουν μόλις χάσει τις εκλογές, το μόνο που μπορεί να δεχτεί ο ακροαριστερός είναι μόνο μια κριτική, τίποτα άλλο.

Με λίγα λόγια ξεκαθαρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τον τρώνε στην μάπα για όσο θέλει αυτός, γιατί απλά δεν πάει πουθενά χάνοντας και αυτές τις εκλογές.

Ο Τσίπρας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ήταν καθεστωτικά και απόλυτα σαφής, τονίζοντας πως στην περίπτωση που ηττηθεί στις εκλογές θα παραμείνει στη θέση του, ήττα που είναι βέβαιη 100%.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλιώς. Αν χάσει ο Τσίπρας θα υπάρχει μια εκτίμηση απέναντί του αλλά και η δυνατότητα, και νομίζω είναι υγιές, όποιος διαφωνεί μαζί μου να το λέει δημόσια και ανοιχτά» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι θα παραμείνει στη θέση του, θέλουν δεν θέλουν όπως κάνει κάθε καθεστωτικός που σέβεται τις ακραίες καταβολές του.

Ο Τσίπρας ξέρει ότι έρχεται ακόμα μία ήττα 21 Μαΐου, η 4η , και έρχεται και η 5η στις 3 Ιουλίου, είναι 15 χρόνια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει χαραχτεί στο μυαλό των Ελλήνων πολιτών ότι είναι ένας αποδεδειγμένα ψεύτης και απατεώνας πολιτικός, ξεκαθαρίζει ότι δεν πάει πουθενά κάνοντας κακό στον ΣΥΡΙΖΑ με την παραμονή του στην ηγεσία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αντίπαλο και έλαβε ποσοστά Τσαουσέσκου της τάξης του 99%, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου