Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Στο Final 4 του Κάουνας ο Ολυμπιακός

 


Τον αντίπαλο του στο Final 4 της Euroleague θα μάθει απόψε ο Ολυμπιακός. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους με 84-72 επί της Φενέρμπαχτσέ μέσα στο ΣΕΦ στο Game 5 θα ταξιδέψουν στο Κάουνας το τριήμερο 19-21 Μαΐου, για να διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιο στο 12o Final-4 της ιστορίας τους

Οι ημιτελικοί του Final 4

Ολυμπιακός - Μονακό η Μακάμπι

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ ή Παρτίζαν

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ στο ΣΕΦ και τόνισαν ότι φέτος θέλουν η ομάδα τους να φτάσει μέχρι το τέλος, ενώ εξήγησαν, ότι αυτή η διετία είναι από τις πιο επιβλητικές στην ιστορία της EuroLeague.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και την πρόκρισή του στο Final 4 έδωσε και ο ηττημένος της βραδιάς Δημήτρης Ιτούδης. Ο προπονητής της Φενέρ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει τα εχέγγυα για το Final 4.

«Προφανώς ο Ολυμπιακός ήταν και είναι το φαβορί και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Σήμερα επικράτησε δίκαια και είναι εκεί που είναι. Βλέπουμε ότι η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε εμφατικά αλλά οι άλλες σειρές είναι στην ισοπαλία. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δομή και την ικανότητα, την εμπειρία από πέρσι για να ηγηθεί μίας καλύτερης προσπάθειας. Οι πιθανότητες είναι 25% αλλά έχει τα εχέγγυα για το Final 4», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιτούδης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου