Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Νέα μείωση τιμών στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» - Μπήκε σε εφαρμογή και το «Καλάθι των Νονών»


 

Η συνολική αξία των προϊόντων του  «Καλαθιού του Νοικοκυριού» την 22η εβδομάδα εφαρμογής του -που ξεκίνησε προχθές- είναι μειωμένη κατά 2% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την οποία υπήρχε  επίσης μείωση 2% από την προπερασμένη.

Ειδικότερα, στο 96,47% των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές με βάση τους νέους τιμοκαταλόγους που γνωστοποίησαν χθες στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Πιο συγκεκριμένα: Από το σύνολο 1.134 προϊόντων στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» που είναι απολύτως συγκρίσιμα στα  50 (4,41%), η τιμή μειώθηκε, στα 1.044 (92,06%), η τιμή παρέμεινε σταθερή και σε 40 (3,53%), η τιμή αυξήθηκε.

Στο μεταξύ, μπήκε σε εφαρμογή το «Καλάθι των Νονών», με σκοπό -όπως δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης- να διατεθούν  καλά, ποιοτικά, επώνυμα παιχνίδια σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Απ’ αυτήν την εβδομάδα αναρτώνται στην πλατφόρμα e-katanalotis από 29 αλυσίδες παιχνιδιών παιχνίδια, λαμπάδες, αυγά σε «κλειδωμένες τιμές» ανά εβδομάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου