Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Νέα fake news από Ερντογάν τα οποία χρησιμοποιεί για να πλήξει την Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ


 

Την εργαλειοποίηση των μεταναστών, χρησιμοποιεί ο Ερντογάν για να πλήξει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, όπως το δήθεν νεκρό παιδί στον Έβρο, για να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας ώστε να κάνει κακό στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Μην ξεχνάτε ότι για τον Τσίπρα και τον Ερντογάν, και για διαφορετικούς λόγους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κόκκινο πανί. Οι λίγοι μπορεί να είναι διαφορετικοί αλλά η τακτική η ίδια, με θύμα την Ελλάδας μας.

Η επιστολή του ΥΠΕΞ, προς τον ύπατο εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής Ασφαλείας Ζοζέπ Μπορέλ, έρχεται σε μια στιγμή που οι τουρκικές προκλήσεις -με νέες υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες, την Παναγιά και τη Ζουράφα- και η προκλητική ρητορική Τούρκων Αξιωματούχων εντείνονται όλο και περισσότερο. 

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα πρίν λίγες ημέρες, χαρακτήρισε την Ελλάδα «καταφύγιο προδοτών», επαναλαμβάνοντας τα γνωστά fake news πως οι ελληνικές Αρχές συμπεριφέρονται απάνθρωπα στους μετανάστες, «αφήνοντάς τους να πεθάνουν στη θάλασσα στο Αιγαίο, σκοτώνοντάς τους, βυθίζοντας σκόπιμα τα σκάφη τους, τους ξυλοκοπώντας τους, ληστεύοντάς τους και εξευτελίζοντάς τους» όπως δήλωσε προκλητικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου