Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Νέα ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ είπε «Παρών» για το Market Pass γυρνώντας την πλάτη στην κοινωνία

 


Η φαιδρότητα ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Για να μην παραδεχτεί ότι το Market Pass είναι ένα καλό μέτρο για την κοινωνία και να ψηφίσει υπέρ, έψαχνε μια΄δικαιολογία για να μην το ψηφίσει.

Και την βρήκε την οποία ανακοίνωσε ο αρχηγός των φαιδρών σε αυτή την χώρα Αλέξης Τσίπρας.

Με την ευρύτερη πλειοψηφία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Ελληνικής Λύσης εγκρίθηκε η τροπολογία για το market pass ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 επέλεξαν να γυρίσουν την πλάτη στην κοινωνία και σε ένα ακόμα μέτρο στήριξης των πολιτών.

Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» υποστηρίζοντας δήθεν πως ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να φορολογήσει τα διυλιστήρια και από εκεί να αντλήσει τους πόρους για την χρηματοδότηση του μέτρου τους βρίσκει αντίθετους. Ναι καλά διαβάσατε, η μεγαλύτερη ξεφτίλα παράταξη που έχει περάσει απο την πολιτική ιστορία της χώρας μας, αυτό βρήκε να πει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μην ψηφίσει ένα κοινωνικό μέτρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φαιδρός πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση στου twitter έγραψε «Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ακόμη και αυτή η υποτυπώδης φορολόγηση υπερκερδών 3 δισ. των διυλιστηρίων, θα γίνει με το χαμηλότερο προτεινόμενο από την Ε.Ε. συντελεστή και θα καταγραφεί όχι ως φόρος αλλά ως δαπάνη. Όπως οι δωρεές φιλανθρωπίας».

Η φαιδρή στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης η οποία δια του εκπροσώπου της την κατηγόρησε ότι για πολλοστή φορά παραμένει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της κοινωνίας.

Αναλυτικά στη δήλωσή του κυβερνητικού εκπροσώπου : «Ο ΣΥΡΙΖΑ, υστερα από νέες παλινωδίες κατεληξε να ψηφίσει «παρών» στο μέτρο της Κάρτας Αγορών. Επέλεξε έτσι, για πολλοστή φορά να παραμείνει απών από τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας της κοινωνίας. Αποτελεί, κατά πάγια πια τακτική του, θλιβερή εξαίρεση από όλα τα σημαντικά και τα χρήσιμα για την Πατρίδα και τους ανθρώπους της. Πολύς στη θεωρία, ελάχιστος στην πράξη: αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου