Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ξεσκέπασε την στημένη απάτη Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές


 

Την ώρα που η χώρα πηγαίνει μπροστά, υπολογίζεται από όλους και οικονομικά αναπνέει, ο Αλέξης Τσίπρας με την εφημερίδα documento συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι της απάτης με το στημένο ¨σκάνδαλο¨ των υποκλοπών για να φρανάρουν την ανάπτυξη της χώρας. 

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης προσήλθε στην βουλή και έδωσε σαφής απαντήσεις αναφορικά με το θέμα των παρακολουθήσεων που έστησε το Documento με εντολή του τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα που προσπαθεί να επιβιώσει.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού απαντώντας σε ερωτήσεις ξεκαθάρισε :

Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα για την νόμιμη επισύνδεση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη. Επί κυβερνήσεως ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ αγορά, προμήθεια και χρήση κακόβουλων λογισμικών από κρατικές υπηρεσίες. Δεν έχει ασχοληθεί με κακόβουλα λογισμικά. Δεν επισκέφθηκε ποτέ το ΚΕΤΥΑΚ  και δεν γνωρίζει  καμία ομάδα από αυτό το κέντρο ούτε και πρόσωπα. Η συνεργασία που είχε ήταν με τον διοικητή της ΕΥΠ εκ τού ρόλου και της θέσεώς του. Όπως φέρεται να είπε η συνεργασία ήταν η απολύτως αναγκαία

Απάντησε επίσης και για τις σχέσεις του με τους Λαβράνο, Μπίτζιο και ξεκαθάρισε πώς ούτε δουλειές έκανε ούτε είχε επιχειρηματικά ραντεβού μαζί τους, ανέφερε επίσης ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις εταιρείες Krikel και Intellexa.

Θύμισε επίσης στον ΣΥΡΙΖΑ πώς η Krikel ήρθε στην Ελλάδα επί υπουργίας του Ν. Τόσκα, δηλαδή επί κυβερνήσεων Αλέξη Τσίπρα.

Η ακρόαση του Γρηγόρη Δημητριάδη που δεν περίμενε να προσέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους χάλασε το αφήγημα της απάτης που έστησαν έδειξε ότι ο ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να στήσει έναν πόλεμο λάσπης χωρίς αποδείξεις, χωρίς καν ενδείξεις, αφού  δεν τίθεται θέμα  διασύνδεσης μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και του κακόβουλου λογισμικού Predator. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου