Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας απειλεί τους πολίτες ότι θα επαναδιαπραγματευτεί έτσι και κερδίσει

 


Με θράσος, χωρίς συναίσθηση του τι έχει κάνει στην χώρα, ο Αλέξης Τσίπρας απειλεί ανοικτά τους πολίτες ότι θα επαναδιαπραγματευτεί έτσι και ξανά κυβερνήσει.

Η απειλεί αυτή του Αλέξη Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό δηλώνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν βάλει μυαλό για  όσα προκάλεσαν στη χώρα με τις περήφανες επαναδιαπραγματεύσεις του 2015, που λίγο ήθελαν να πετάξουν την χώρα στα βράχια.

Αυτό το κόλπο των επαναδιαπραγματεύσεων, μόνο τρόμο προκαλεί στους πολίτες και καλό θα ήταν να αλλάξει αφήγημα γιατί θα απαξιωθεί περισσότερο ο Αλέξης Τσίπρας και από τους Συριζαίους.

Αυτές οι αναφορές βιώνουν στους πολίτες μνήμες 2015 και όλα γίνονται χειρότερα με την επανεμφάνιση του Πάνου Καμμένου που δηλώνει έτοιμος να βγει στους δρόμους για τον Αλέξη Τσίπρα.

Το να πηγαίνεις στις εκλογές με ψέμα, απάτη, χυδαιότητα, φαιδρότητα, και να υπόσχεσαι ότι θα ξανά παίξεις τη χώρα στα ζάρια, δεν είναι και το καλύτερο σχέδιο για να ανεβάσεις ποσοστά. 

Μετά το ανθελληνικό παραλήρημα Τσίπρα, στον πρέσβη της Γαλλίας που τόλμησε να απειλήσει για επαναδιαπραγμάτευσης των συμφωνιών για τους εξοπλισμούς, τώρα θέλει να απειλήσει και το Ταμείο Ανάκαμψης, τρομάζοντας περισσότερο τους πολίτες.

Οι δηλώσεις του Τσίπρα περί επαναδιαπραγματευσεις προκαλούν προβληματισμό και δείχνουν ότι εκτός απο ανθέλληνας είναι και πάρα πολύ επικίνδυνος, ηλίθια επικίνδυνος. 

Η πρόθεση να επαναλάβει το 2015 αν μη τι άλλο δείχνει το πως σκέφτεται να κυβερνήσει εάν φυσικά βρεθεί στη θέση του πρωθυπουργού ξανά και το γιατί δεν πρέπει ποτέ αυτό να γίνει γιατί αυτή την φορά δεν θα την γλιτώσει η χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε σαφές μήνυμα στις γελοιότητες του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντησή του με τον Μαργαρίτη Σχοινά. «Θέλω να ξεκαθαρίσω» είπε «ότι ο τρόπος αναθεώρησης του Ταμείου Ανάκαμψης είναι καθορισμένος από την ιδρυτική πράξη του ίδιου του ταμείου», για να υπογραμμίσει ότι «Κουβέντες του αέρα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου με ένα νόμο και με ένα άρθρο καλό είναι να μην ακούγονται διότι ακόμα μια φορά παραπλανούν την ελληνική κοινή γνώμη και δημιουργούν προσδοκίες οι οποίες είναι παντελώς ανυπόστατες»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου