Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Κατά της ασφάλειας πολιτών - φοιτητών ο Σπίρτζης θέλει να καταργήσει Πανεπιστημιακή Αστυνομία, ΔΡΑΣΗ



Αστυνομία και ΣΥΡΙΖΑ δεν ταιριάζουν και δεν ταίριαζαν ποτέ γιατί η ακροαριστερά ιστορικά έχει να κάνει με βία, ανομία και τρομοκρατικές ενέργειες. Άλλωστε αποδεδειγμένα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί σε συντρόφους αντιεξουσιαστές, και στελέχη τρομοκρατικών οργανώσεων, με στελέχη και βουλευτές του που έχουν καταθέσει μάρτυρες σε δίκες τρομοκρατών.

Η σχέση τους ήταν μόνο για να φυλάνε κλούβες και ΜΑΤ το Μαξίμου όταν ήταν πρωθυπουργός ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας και τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος ακροαριστερός πολιτικός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και λάτρης του μεγαλύτερου κακοποιού δολοφόνου, παιδεραστή και βιαστή παιδιών Άρη Βελουχιώτη είναι ο Χρήστος Σπίρτζης.

Αυτός ο ανεκδιήγητος ακροαριστερός εξέφρασε την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, να μειωθεί η ασφάλεια των πολιτών και των φοιτητών, καταργώντας έτσι και πέσουν πάλι θύματα απάτης οι Έλληνες και τους εκλέξουν κυβέρνηση, την Πανεπιστημιακή Αστυνομία,τη ομάδα ΔΡΑΣΗ, ΟΔΟΣ και την ομάδα «Μαύροι Πάνθηρες». 

Αυτός είναι ο σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει παράδεισος η Ελλάδα, η Αθήνα και τα πανεπιστήμια, ακροαριστερών κακοποιών και κάθε είδους σκληρών κακοποιών.

Όπως είπε ο βουλευτής και ακατάλληλος τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, «θα καταργηθεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, η ΟΔΟΣ, η ΔΡΑΣΗ, όλοι οι εσμοί της ακροδεξιάς αντίληψης στην αστυνομία που θέσπισε η Νέα Δημοκρατία».


Μάλιστα ο αποδεδειγμένα ακροαριστερός και λάτρης επικίνδυνων ακροαριστερών παιδεραστών χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία, ακροδεξιά λέγοντας, «Θα καταργηθούν τα άθλια σώματα που έχει ιδρύσει η ΝΔ, όλα τα ακροδεξιά μορφώματα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου