Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ακόμα να συλληφθεί ο 28χρονος παιδόφιλος Δημήτρης Κραβαρίτης

 


Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου, παραμένει ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι γονείς του 4χρονου κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 διότι ακολούθησε την απλή οδό των μηνύσεων και όχι την σοβαρότητα του γεγονότος.



Σε όλο αυτό το διάστημα ουδέποτε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Κραβαρίτη ενώ η Αστυνομία πήρε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πριν από μερικές ημέρες.

Η ασέλγεια στον ποινικό κώδικα δεν συνιστά αυτόφωρο αδίκημα με αποτέλεσμα η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 28χρονου να εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα που έχει την δικογραφία και τα στοιχεία που περιέχονται μέσα σε αυτή.

Τις επόμενες ημέρες, ο 28χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Η κατάθεση της μητέρας του παιδόφιλου θα δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα, η οποία εργαζόταν ως baby sitter στο σπίτι της οικογένειας και φρόντιζε το παιδί με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος γιός να μπαινοβγαίνει όποτε ήθελε μέσα στο σπίτι κακοποιόντας τον 4χρονο.

Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του 4χρονου, καταγγέλλουν πως η 52χρονη όχι μόνο γνώριζε τι συμβαίνει με το γιο της και το ανήλικο παιδί αλλά κάλυπτε και τη νοσηρή δράση του 28χρονου.

Ο 4χρονος είχε φτάσει στο σημείο από την κακοποίηση να βλέπει αγκαλιές στην τηλεόραση και να τρέμει. Οι γονείς του ανησύχησαν μόλις διέκριναν αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Μόλις είδαν και μια ζωγραφιά του παιδιού, η οποία αποτύπωνε το μαρτύριο που περνούσε, ανακάλυψαν τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους.

«Ολα ξεκίνησαν από μια ζωγραφιά. Από αυτά που είχε ζωγραφίσει το παιδί οι γονείς καταλάβαν πως κάτι συμβαίνει. Εκεί, λειτούργησε το ένστικτο των γονιών και ζήτησαν βοήθεια», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου