Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Τους καθαρίζει έναν έναν ο δικτάτορας Πούτιν μυστήριο ο θάνατος αρχισυντάκτη της Komosomolskaya Pravda

 


Είναι ξεκάθαρο ότι ο δικτάτορας Πούτιν είναι στριμωγμένος, χάνει τον πόλεμο είναι όλοι εναντίον του, έχει κάνει εγκλήματα πολέμου και πρέπει να λογοδοτήσει, έχει φτάσει τις οικονομίες χωρών της Ευρώπης στο αμήν, και όποιος αντιδρά εναντίον του τον τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Εκτός από ολιγάρχες που τον στήριζαν και ξαφνικά όλοι με περίεργο τρόπο χάνουν την ζωή τους, ήρθε και η σειρά των δημοσιογράφων και των εκδοτών που ποιος ξέρει τι του είπαν και ήρθε η ώρα τους.

Νέες θεωρίες συνωμοσίας έχει πυροδοτήσει στη Ρωσία ο ξαφνικός θάνατος από «εγκεφαλικό»;;;;; Του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Komosomolskaya Pravda κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού.

Κατά πληροφορίες ο Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν παρουσίαζε σημάδια «ασφυξίας» όταν εντοπίστηκε νεκρός την Τετάρτη, και ο θάνατος του θα μπεί και αυτός στους δεκάδες ανεξιχνίαστους.

Ο 68χρονος δημοσιογράφος ταξίδευε για την πόλη Καμπαρόφσκ με συναδέλφους του από την εφημερίδα όταν έχασε τις αισθήσεις του. Οι τελευταίες λέξεις του Σουνγκόρκιν πριν να καταρρεύσι φέρεται να είπε «πάμε να βρούμε ένα όμορφο μέρος για φαγητό».

Σύμφωνα με τον συνάδελφό του Λεονίντ Ζαχάροφ, τρία λεπτά μετά τη λιποθυμία του ο Σουνγκόρκιν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δύσπνοιας και γι' αυτό τον έβγαλαν σε ανοιχτό χώρο για να πάρει αέρα.

Όπως είπε, όμως, κανείς δεν μπόρεσε τελικά να τον σώσει με τον γιατρό που εξέτασε τη σορό του να ανακοινώνει ότι ο θάνατος προήλθε από εγκεφαλικό, γιατί έτσι έπρεπε να φανεί.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου είναι ο τελευταίος μιας σειράς θανάτων συμμάχων του Πούτιν που άφησαν την τελευταία τους πνοή υπό μυστηριώδεις συνθήκες, γιατί άρχισαν μάλλον να αμφισβητούν ανοικτά τον δικτάτορα.

Τελευταίος στην τραγική αυτή λίστα ο 39χρονος Ιβάν Πετσόριν ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από πλοίο στο Βλαδιβοστόκ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου