Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Μετακινούνται εκτάκτως οι διοικητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Τμήματος Εκβιαστών

 



Μετακινούνται, εκτάκτως, λοιπόν, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, τρεις ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από νευραλγικές θέσεις όπου υπηρετούσαν.

Συγκεκριμένα απομακρύνεται από τη θέση ο διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο υποδιοικητής, καθώς και ο επικεφαλής του τμήματος Εκβιαστών. Είχαν χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις, ειδικά με τα συμβόλαια θανάτου, την κατάσταση που επικρατεί στην νύχτα, την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Από την ηγεσία της αστυνομίας παρατηρήθηκε δυστοκία σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση υποθέσεων, ειδικά των συμβολαίων θανάτου και για αυτό πάρθηκε η απόφαση για αλλαγές, ώστε να γίνουν οι δύο υπηρεσίες αποτελεσματικότερες.

Ο τμηματάρχης του Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνος Χασιώτης και ο αναπληρωτής της υπηρεσίας Θεόδωρος Θεοδώρου όπως και ο τμηματάρχης του Εκβιαστών, Νίκος Νταβαρίνος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μέχρι πρότινος διοικητής του τμήματος εκβιαστών μετακινείται στο τμήμα Μεταγωγών ενώ ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών και ο αναπληρωτής του τμήματος, σε υπηρεσίες του Αρχηγείου.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου