Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Εκτός ελέγχου ο δικτάτορας Πούτιν απειλεί και τους Ρώσους

 


Στριμωγμένος από παντού ο δικτάτορας Βλαντιμίρ Πούτιν, έχοντας στο μυαλό του ότι οι κατηγορίες εγκληματία πολέμου που τον βαραίνουν δεν θα μείνουν απλές κατηγορίες απο την διεθνή κοινότητα, χάνει την ψυχραιμία του και απειλεί ακόμα και τον λαό του.

Ο Ρώσος δικτάτορας στο μήνυμα του μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους», για «πέμπτη φάλαγγα», ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας», αγνοώντας τις χιλιάδες πολιτών που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα υπό τον φόβο επιστράτευσης ή σοβαρής οικονομικής κρίσης στη Ρωσία.

Την ομιλία του μετέδωσε η ιστοσελίδα Business Insider, με τον διακτάτορα να υποστηρίζει ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» για να απαλλαγεί από τους «μπάσταρδους και τους προδότες».

Ο Ρώσος εγκληματίας είπε ακόμη, ότι η Δύση προσπαθεί να διχάσει τη Ρωσία και να προκαλέσει εμφύλια αντιπαράθεση με τη βοήθεια της «πέμπτης φάλαγγάς» της. «Και υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» ισχυρίστηκε φανερά εκτός ελέγχου, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας μόνο θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και την ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση».

Όπως τόνισε, κάθε λαός, ειδικά ο ρωσικός, «είναι σε θέση να διακρίνει τους αληθινούς πατριώτες από τους μπάσταρδους και τους προδότες και θα τους φτύσει».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου