Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Αγνοείτε επιστημονικές αλήθειες»


 

Η Νέα Δημοκρατία, με ανάρτηση του εκπροσώπου της, Τάσου Γαϊτάνη, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί «ευθέως» εάν διαφωνεί με το εμβόλιο, ενώ κατηγόρησε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συνεχίζουν να αγνοούν επιστημονικές αλήθειες» και τόνισε πως η ΝΔ περιμένει «την καμπάνια ευαισθητοποίησης υπέρ του εμβολίου που είχαν υποσχεθεί από τον Αύγουστο».

«Το “τελευταίο μίλι προς την ελευθερία από την πανδημία” ήταν ο χρόνος για τη μαζική διάθεση του εμβολίου. Στην πατρίδα μας εδώ και μήνες το εμβόλιο είναι διαθέσιμο προς όλους, ανά πάσα ώρα και στιγμή», ανέφερε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο κ. Γαϊτάνης, και πρόσθεσε: «Από τα δεδομένα όλου του πλανήτη γνωρίζουμε πως το εμβόλιο σώζει. Είναι αποδεδειγμένο πως το 90% των συμπολιτών μας στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι».

«Αυτές τις επιστημονικές αλήθειες στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να τις αγνοούν. Η ανάγκη να κάνουν αντιπολίτευση, τους οδηγεί να υιοθετούν ακραίες και αντί-επιστημονικές απόψεις. Ας μας πουν ευθέως, διαφωνούν με το εμβόλιο; Και κάτι ακόμα. Περιμένουμε την καμπάνια ευαισθητοποίησης υπέρ του εμβολίου που είχαν υποσχεθεί από τον Αύγουστο», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου