Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Αριστεροί φασίστες αποφασίζουν και διατάζουν ποιος θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

 


Αυτή η φασιστική νοοτροπία ακροαριστερών και αριστερών, αποφασίζουμε και διατάζουμε, ποιος θα μπεί στο χώρο του Πολυτεχνείου και καταθέσει στεφάνι, αμαυρώνει την μνήμη του Πολυτεχνείου, και μόνο κατά του φασισμού δεν είναι.

Αντιπροσωπεία της Βουλής βρέθηκε το πρωί στην είσοδο του Πολυτεχνείου ωστόσο ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές που βρισκόταν εκεί, φασιστικά αμαυρώνοντας το νόημα του Πολυτεχνείου δεν τους επέτρεψαν να περάσουν.

Ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές, στην κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου δεν επέτρεψαν, επειδή αποφασίζουνε και διατάζουν, την είσοδο στους βουλευτές της ΝΔ Χάρη Θεοχάρη και στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η αντιπροσωπεία της Βουλής βρέθηκε περίπου στις 8:30 το πρωί στην είσοδο του Πολυτεχνείου ωστόσο οι ακροαριστεροί και αριστεροί που βρισκόταν εκεί δεν τους επέτρεψαν να περάσουν, φωνάζοντας συνθήματα όπως «έξω η χούντα από την Ελλάδα».

Με λίγα λόγια ενεργώντας φασιστικά, οι ακροαριστεροί και αριστεροί, φώναζαν «έξω η χούντα από την Ελλάδα», ντροπιάζοντας την ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου.



Λίγο αργότερα, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης αποχώρησαν, ενώ ένας από τους αριστερούς φασίστες που δεν πρέπει να είναι ούτε φοιτητής,  πέταξε και το στεφάνι των Ελλήνων βουλευτών, που έγραφε Διακοινοβουλευτική Επιτροπή.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο κ. Αθανασίου είπε:

«Κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβάλουν την ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. Ζήτω το Πολυτεχνείο».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου