Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Προκλητική η Χριστοδουλοπούλου γράφει ρίξτε τον φράχτη στον Έβρο αμολήστε μετανάστες στην χώρα

 


Το ευτυχώς γλιτώσαμε από πολλούς τομείς, επιβεβαιώνετε συνέχεια, με κάθε πράξη, ομιλία και τοποθέτηση Συριζαίων.

Είχε χρόνια να προκαλέσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και να τοποθετηθεί. Αυτή η ακροαριστερή του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνεται για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στην χώρα, όταν φώναζε ανοίξαμε και σας περιμένουμε, όπως ευθύνεται και για το στήσιμο μαγαζιών ΜΚΟ, με αντικείμενο την  εκμετάλλευση λαθρομεταναστών για την κονόμα.

Οι Αφγανοί είναι πρόσφυγες, δεν είναι εισβολείς", γράφει σε άρθρο της στην Αυγή η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να επικρίνει την στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα του Αφγανιστάν, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να παρέχει άσυλο στους Αφγανούς τους οποίους χαρακτηρίζει ως πρόσφυγες.

Ενοχλημένη που η κυβέρνηση έκλεισε τα ακροαριστερά μαγαζάκια εκμετάλλευσης λαθρομεταναστών, η κυριά Τασία φαίνεται ότι ψάχνει για νέους πελάτες και λέει ότι κακός η κυβέρνηση "Τους αποκαλεί μετανάστες, ενώ αυταπόδεικτα είναι πρόσφυγες που αγωνιούν για τη ζωή τους. Θέλει να προετοιμάσει την ελληνική κοινωνία για το πογκρόμ που θα εξαπολύσει εναντίον τους αν φθάσουν στην Ελλάδα για να ζητήσουν άσυλο" έγραψε, χαρακτηρίζοντας τις απελάσεις παράνομες. 

Και η πρόκληση συνεχίζεται από τον Τασία που έγραψε "Μέχρι πότε η ελληνική κοινωνία, που επέδειξε αλληλεγγύη, γενναιότητα και ανθρωπισμό το 2015, θα αντέχει και θα αποδέχεται να ακούει αυτόν τον ρατσιστικό λόγο, αλλά και να ανέχεται τις παράνομες πρακτικές που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενάντια σε όποιον «τολμάει» να εισέλθει στη χώρα ως ικέτης;".

Δέν της αρέσει και ο φράχτης στον Έβρο γιατί κόβει πελάτες, και δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και για τον φράχτη στον Έβρο γράφοντας, "Μέχρι πότε θα αποδέχεται και μερικοί θα καμαρώνουν κιόλας για το τείχος στον Έβρο και για τις επιχειρήσεις επαναπροώθησης των προσφύγων κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας;".

Ποιος σε ακούει Τασία δεν μας είπες;;;; Αρκετό κακό έκανες στην Ελλάδα εσύ και το κόμμα σου!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου