Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μητσοτάκης : Ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, έργο - Τσίπρας : Λογική πεζοδρομείου, λαϊκισμός, οπισθοδρόμηση

 


Εννοείται ότι δεν μπορεί να συγκριθεί ο τεχνοκράτης και αποτελεσματικός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πολιτικό απατεώνα, και ανεπαρκή Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί, το πρόβλημα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, και είναι μέγα θέμα το γιατί επιμένουν σε Τσίπρα και τον θίασο που έχει για ηγετική ομάδα;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στόχους και παρά τα προβλήματα που προέκυψαν ειδικά της πανδημίας, οι στόχοι είναι πρώτη προτεραιότητα. Βασικό στόχος η ανάπτυξη που όμως  διαχέεται στην κοινωνία μέσω της διανομής του λεγόμενου μερίσματος του πλούτου. Όπως και η επιστροφή στην μεσαία τάξη άλλα και στο σύνολο των πολιτών όλων όσων τους πήρε η ανικανότητα του Αλέξης Τσίπρα στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης. 

Τα μέτρα που εξήγγειλε στην ΔΕΘ, χαροποίησαν και ανακούφισαν όλους τους Έλληνες, όλων των παρατάξεων, και το σημαντικό κήρυξε την επανεκκίνηση της χώρας με το βλέμμα στην επόμενη δεκαετία.

Το «δουλειές, δουλειές, δουλειές» που έχει αναφέρει κατ' επανάληψη ο πρωθυπουργός γίνεται πράξη μέσα από την επιδότηση της εργασίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπου σημαντική συμβολή θα έχουν και οι πόροι του ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο ήδη ενεργοποιείται.

Όλη αυτή η καλή εικόνα της Ελλάδας και της κυβέρνησης προκαλεί πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν μπορεί να εξαπατήσει και να παραπλανήσει, για δύσκολο χειμώνα, δεν υπάρχει δύσκολος χειμώνας. Στόχος του Τσίπρα είναι να κατεβάσει και πάλι κόσμο στους δρόμους μήπως αποσταθεροποιήσει γιατί είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Τακτική ΣΥΡΙΖΑ να διχάσει την κοινωνία με ψέματα, απάτη, παραπλάνηση, η δημιουργία νεοαγανακτισμένων, και επαναφοράς συνθηκών ανάλογων με αυτές του 2011. Όλα αυτά μήπως και επιβιώσει πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας, γιατί δεν έχει την ικανότητα να κυβερνήσει και να αντιπαρατεθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός έχει γυρίσει την πλάτη στη ρητορική του μίσους αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του να απαξιώνεται περισσότερο με τις πράξεις του και τις προσωπικές επιθέσεις στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του.

«Μας χωρίζει πολιτικό, πολιτιστικό και αξιακό χάσμα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση στη ΔΕΘ στέλνοντας και ένα σαφές μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Με λίγα λόγια είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως υπάρχει περιθώριο δημιουργίας κύματος νεοαγανακτισμένων και επαναφοράς συνθηκών ανάλογων με αυτές του 2011.

Η επαναφορά μιας κανονικότητας που έχει να συμβεί πολλά χρόνια, στις ζωές των πολιτών και στη λειτουργία της κοινωνίας συνδυαστικά πάντα με τις συνθήκες της ανάπτυξης της χώρα και της οικονομίας, μόνο ελπίδα και σιγουριά δίνουν στον πολίτη.

Στόχος λοιπόν της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι, η ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή και η δίκαιη κατανομή του παραγόμενου πλούτου και το δίλημμα των επόμενων εκλογών συνδέεται με το παραγόμενο έργο και όχι με τη λογική του πεζοδρομίου, του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου