Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Την σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτή

 


Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η Δ.Ζ. στάθμευε το αυτοκίνητό της στο Ροδίνι. Ο δράστης την πλησίασε και τη σκότωσε εξ' επαφής, πυροβολώντας την με καραμπίνα.

Δράστης είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος τη δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του.

Η εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με τον δράστη και τον τελευταίο έναν μήνα είχαν διακόψει, χωρισμό που ο 40χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί.

Ο δράστης Κ.Μ. ήταν διαζευγμένος με ένα παιδί, ενώ εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο 40χρονος φαίνεται είχε στήσει καρτέρι στη νεαρή εκπαιδευτικό, ευρισκόμενος μέσα σε ενοικιαζόμενο ΙΧ, σε κοντινή απόσταση από το ΙΧ της 32χρονης.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό Θεοτόκος, καθώς είχαν ακούσει πυροβολισμό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, όταν έφθασαν εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 40 ετών είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε:«Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου