Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Πάει να γελοιοποιηθεί και να λαικίσει στην Μύκονο ο Τσίπρας νομίζοντας ότι έχει lockdown

 


Πλήρως αποτυχημένος, αποδεδειγμένα ανίκανος και απεπαρκής, πλήρως απαξιωμένος απο τον Ελληνικό λαό, που κατά 73% είναι δυσαρεστημένος με την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, βρήκε νέο στόχο για να ξεφτιλιστεί και να λαικίσει.

Κατά την προσφιλή του τακτική της ανελέητης απάτης των πολιτών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας  πιθανότατα θα επισκεφθεί τη Μύκονο την  Πέμπτη, με στόχο να παρέμβει στην υπόθεση του τοπικού lockdown, το οποίο επιβλήθηκε μετά από την καταγραφή πολύ μεγάλης αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού, λόγω του έντονου συνωστισμού σε κέντρα διασκέδασης του νησού. 

Μάλλον θα του χαλάσει η κυβέρνηση το σώου λαικισμού και γελοιοποίησης αν και θα έπρεπε να τον αφήσει, γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα η Μύκονος θα έχει άρση μέτρων μάλλον την Παρασκευή.

Ο Τσίπρας μόλις είδε το τυράκι για αυτόν μιάς και είναι ανίκανος να αντιπολιτευθεί διαφορετικά, παρενέβη από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του lockdown όπως νόμιζε αυτός και όχι για τα περιοριστικά μέτρα όπως είναι το σωστό και αυτά επιβλήθησαν.

Η ανάρτηση που γελοιοποίησε για ακόμα μία φορά τον Αλέξη Τσίπρα που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει το lockdown απο τα περιοριστικά μέτρα : «Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου