Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Συνελήφθη η μητέρα του μαθητή που αρνείται το self test - Είχε αναρτήσει "εμπρηστικό" κείμενο

 



Δέν φτάνει που έκανε ένα σχολείο άνω κάτω, δεν φτάνει που υποκίνησε μαθητές σε επεισόδια, δεν φτάνει που έφερε άσχετους με το σχολείο αρνητές των self test που αυτοαποκαλούνται "θεματοφύλακες", τραμπουκίζοντας καθηγητές και αστυνομικούς, δεν φτάνει που υποκίνησε μαζί με άλλους μαθητές να κάνουν κατάληψη στο σχολείο, αναρτούσε και προκλητικά κείμενα στο facebook!!!

Η μητέρα του μαθητή που δεν πήγε αρνητικό self test στο σχολείο συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα επειδή είχε αναρτημένο "εμπρηστικό" κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Το προκλητικό κείμενο :

"Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε οι ίδιοι τους ότι 1στα 3 παιδιά θα διασωληνωνεται στις ΜΕΘ!Πως το ξέρουν και το δηλώνουν; Δεν σας υποκινεί την περιέργεια", γράφει σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλώντας παράλληλα τους γονείς να "αντιδράσουν".

#Γονεις_δραστε_και_αντιδραστε.
Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε οι ίδιοι τους ότι 1στα 3 παιδιά θα διασωληνωνεται στις ΜΕΘ!Πως το ξέρουν και το δηλώνουν????
Δεν σας υποκινεί την περιέργεια?
#ΤΙ_ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ_ΛΟΙΠΟΝ?

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα, στην μητέρα που υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών επειδή ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο του γιου της στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr αστυνομικοί την συνέλαβαν πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία γιατί είχε αναρτημένο "εμπρηστικό” κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Η μητέρα του παιδιού που κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, έχει προχωρήσει σε σειρά παραληρηματικών αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, για το συγκεκριμένο θέμα.

Νωρίτερα , ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου