Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ανθελληνικές κραυγές ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται για την παρέλαση 25 Μαρτίου όταν έχουν κάνει 150 συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα


 

Μόνο ξεφτίλα μπορεί να χαρακτηρίσεις τέτοιες διαμαρτυρίες που δείχνουν πόσο ανθέλληνες είναι οι Συριζαίοι, εάν γινόταν η παρέλαση για τον Κουφοντίνα θα χειροκροτούσαν.

Έχεις κάνει 150 εγκληματικές συγκεντρώσεις αδιαφορώντας για την πανδημία. 

Συγκεντρώσεις με πρόσχημα τον εκτελεστή δολοφόνο, σύντροφο Κουφοντίνα, όπως για να μην φυλάσσονται τα πανεπιστήμια, ώστε να μπορούν να αλωνίζουν κακοποιοί και σύντροφοι αντιεξουσιαστές και τώρα τους ενοχλεί η παρέλαση που θα γίνει για τα 200 χρόνια.

Η Νέα Σμύρνη δείχνει το δρόμο. Οι πολίτες υπερασπίζονται τις γειτονιές τους από τον κυβερνητικό αυταρχισμό. Ολη η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της με αυτη της Νέας Σμύρνης

 — μαζί με Athanasia-Sia Anagnostopoulou.
135
14
1

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, είπε να προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες για να δείξει και πάλι ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρήθηκε για την επερχόμενη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης, όταν η ίδια καλούσε κόσμο της Νέα Σμύρνη.

Η ανθελληνική ξεφτίλα της Σίας Αναγνωστοπούλου : 

«Έχει μετρήσει η κυβέρνηση τι σημαίνει μια τέτοια παρέλαση με αυτή την κατάσταση της χώρας; Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες το καταλαβαίνουμε, να γιορταστούν με λαμπρότητα. Είναι η στιγμή τώρα που όλοι οι επιδημιολόγοι λένε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε κορύφωση της πανδημίας να γίνει κάτι τέτοιο;».

Και πρόσθεσε «ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση αυτό τουλάχιστον το έχει μετρήσει πάρα πολύ καλά και δεν είναι το θέμα με σύγκριση διαδηλώσεων κλπ. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και από την στιγμή που έχει ξεφύγει η κατάσταση, νομίζω ότι ο πρώτος μεγάλος φόρος τιμής σε αυτά τα 200 χρόνια ελεύθερου πολιτικού βίου είναι η προστασία των πολιτών αυτής της χώρας».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου