Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Οργάνωσε 150 διαδηλώσεις για Κουφοντίνα, δεν του έκατσε η αστυνομοκρατία, και άρχισε για την πανδημία


 

Εντελώς ανίκανος αντιπολιτευτικά, ανεπαρκής σε όλα τα επίπεδα, ο Αλέξης Τσίπρας αφού επένδυσε στις διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και δεν του έκατσε, άρχισε και πάλι την τρομολαγνεία για την πανδημία.

Κουφοντίνας, πανεπιστήμια, αστυνομική βία όλα τα προσπάθησε, ο Τσίπρας εγκλημάτισε όχι μία αλλά 150 φορές κατεβάζοντας κόσμο στους δρόμους εν μέσω πανδημίας, και σε γνώση του ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση και θα μολυνθεί κόσμος, και τώρα φωνάζει για την πανδημία.

Μετά το άδοξο τέλος της επιχείρησης να πείσει τους πολίτες ότι η χώρα αστυνομοκρατείται και το Kράτος Δικαίου παραβιάζεται συστηματικά, έκανε στροφή στην πανδημία γιατί δεν μπορεί να αντιπολιτευτεί αλλιώς.

Με τα γνωστά του ανεύθυνα καραγκιοζιλίκια ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις ευθύνες του με τις διαδηλώσεις, επιστρέφει στην τακτική του μηδενισμού και της έντονης κριτικής στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θα αρχίσει και πάλι τα σώου, θα επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο για να καταγγείλει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης, και δεν θα βρεθεί ένας να τον ρωτήσει "Ρε γελοίο υποκείμενο ξέρεις τι δημιούργησες με τα καλέσματα στου σε συγκεντρώσεις;"

Ο Τσίπρας θα χαρακτηρίσει και πάλι τον πρωθυπουργό «ανίκανο» και «επικίνδυνο», θα αφήνει να διαρρεύσουν δήθεν «πληροφορίες» ότι ενημερώνεται καθημερινά από τους επιστήμονες τους οποίους ο ίδιος έχει επιλέξει, καθώς δεν εμπιστεύεται την επιστημονική επιτροπή την οποία η κυβέρνηση συμβουλεύεται και θα αρχίσει τα σώου γελοιότητας.

Με λίγα λόγια ο ανεπαρκής και μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, που τον διακρίνει ανικανότητα και φαιδρότητα, θα προσπαθήσει και πάλι να πείσει ότι η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας, και χάνει τον έλεγχο.

Δεν κουραστήκαμε μόνο οι πολίτες, έχουν κουραστεί και στον ΣΥΡΙΖΑ και η γκρίνια έχει αρχίσει να γίνεται έντονη, και η μέρες του στην ηγεσία του κόμματος μετρημένες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου