Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ :Αλέξη, τα ρίσκα σου πληρώσαμε ακριβά!

 


Ο Τσίπρας και στην αντιπολίτευση συνεχίζει να παίζει την Ελλάδα στα ζάρια.

Για ακόμη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ότι το μόνο που ξέρει είναι να τζογάρει, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. 

Όπως όταν κυβερνούσε την χώρα έπαιξε την Ελλάδα στα ζάρια και την έστελνε ολοταχώς στα βράχια, έτσι και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση κάνει το ίδιο. Η κυνική του δήλωση ότι αναλαμβάνει το ρίσκο να υπάρξει διασπορά της πανδημίας λόγω των συλλαλητηρίων, σόκαρε όσους δεν τον ξέρουν. 

Χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το τι μπορεί να προκληθεί από τέτοιες δηλώσεις και τα αποτελέσματα τα είδαμε άμεσα. Τέτοιες δηλώσεις για αυτούς που γνωρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι πρωτοφανείς. 

Ολοι ξέρουν ότι τον Αλέξη Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να ξαναγίνει στη συνείδηση των πολιτών ο Αλέξης και να ξεχάσουν τον Τσίπρα. Να ξεχάσουν τον Πρωθυπουργό των δημοψηφισμάτων, των capital controls, των τραγικών λαθών σε κρίσιμες στιγμές, όπως στη καταστροφική φωτιά στο Μάτι και στην Οικονομία, των διακοπών σε γιοτ, των σκανδάλων με το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL και πολλά άλλα. 

Ευτυχώς, για τους πολλούς και δυστυχώς γι’ αυτόν, ότι κι αν κάνει, κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τί προηγήθηκε και ευτυχώς στην πρωτοφανή υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, η χώρα δεν είναι στα χέρια του!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου