Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Την ώρα που γιατροί βουλευτές δείχνουν ήθος ο ανήθικος Τσίπρας συνεχίζει να ξεφτιλίζεται

 



Προσωρινή άδεια από τη Βουλή, για να ριχτεί στη «μάχη» κατά του κορονοϊού ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ και Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Γιώργος Λαμπρούλης, προκειμένου να συμβάλλει με την ιδιότητα του ιατρού- πνευμονολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Με δήλωση του, στην υπηρεσία του ΕΣΥ, ως εθελοντής, θέτει εαυτόν και ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ιατρός αναισθησιολόγος στο επάγγελμα ο οποίος την περασμένη άνοιξη νοσηλεύτηκε με Covid-19 και βγήκε νικητής. Στην υπηρεσία του ΕΣΥ έχει θέσει εαυτόν και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μπλούχος και όπως ενημερωθήκαμε ακολουθούν και άλλοι.

Αυτό είναι ένα μάθημα ηθικής στον επικίνδυνο και ανήθικο Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την πανδημία για μικροκομματικούς λόγους Αντιπολίτευση που δεν θα τον οδηγήσει πουθενά εκτός από την απόλυτη ξεφτίλα, γιατί ο πολίτης βλέπει, κρίνει, και το παιχνίδι της ανήθικης αντιπολίτευσης που δήθεν νοιάζεται το έχει χάσει γιατί δεν βρισκόμαστε στο 2014.

Κατανοούμε την αγωνία του ανίκανου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να βρει αφορμές για να διαφωνήσει με κάτι, χωρίς να ξεχωρίζει λόγω νοημοσύνης και αριστερίλας την σοβαρότητα της κατάστασης. Το πρόβλημα του είναι υπαρξιακό, θέλει να  επιβεβαιώσει την ύπαρξη του κυρίως εσωκομματικά, και ξεφτιλίζεται για να το πετύχει.

Το να διαστρεβλώνεις όμως την αλήθεια βρε ξεφτίλα, νομίζοντας ότι μπορείς να εξαπατήσεις όπως το 2014, αυτό δείχνει ότι έχεις τόσο χαμηλή νοημοσύνη που δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις τελειώσει, χρησιμοποιήθηκες, εξαπάτησες τον ελληνικό λαό, είσαι βουτηγμένος στα σκάνδαλα, γλίτωσες την φυλακή αλλά δεν γλίτωσες την ιστορία που σε έχει γράψει με μαύρα γράμματα και το ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου