Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

22χρονος γιός καθηγητή του Πολυτεχνείου ο δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες

 



Γιος γνωστού καθηγητή του Μετσοβίου Πολυτεχνείου είναι ο 22χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει από χθες το νησί των Σπετσών. 

Θύμα του ένας 26χρονος Σπετσιώτης που εργαζόταν σε συνεργείο με μηχανές. Ο δράστης, διατηρούσε μπαρ στις Σπέτσες το φετινό καλοκαίρι. Εκεί σύχναζε και το θύμα με το οποίο είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και δράστης φέρονται να είχαν και ορισμένες προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι είδους διαφορές ήταν αυτές. Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εκτός οικισμού, στη πίσω πλευρά του νησιού, σε κοντινή απόσταση από 'κει όπου διαμένει ο 22χρονος μαζί με την οικογένεια του.


Οι δυο νέοι φέρονται να λογόφεραν αρχικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Τότε ο 22χρονος κυνήγησε με πιστόλι τον 26χρονο κι όταν τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, τον μαχαίρωσε στην κάτω κοιλιακή χώρα με στιλέτο, προκαλώντας του θανάσιμο τραυματισμό. 

Νεαροί γνωστοί και φίλοι των δύο παιδιών που γνώριζαν τι είχε συμβεί, ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές έδειξαν τον δράστη της δολοφονίας, και οι αστυνομικοί προχώρησαν αμέσως στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά.

Μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 26χρονου, ακολούθησε έρευνα στην βίλα του κατηγορούμενου στην περιοχή «Άγιοι Ανάργυροι». Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν μια καραμπίνα τύπου replica, ένα στιλέτο με λάμα 8 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών καθώς κι ένα πιστόλι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου