Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Η Θάνου άλλα έλεγε στο περιοδικό «Δικαστικά Νέα» το 2009



Η κ. Θάνου, ξέχασε εύκολα αυτά που έλεγε γιατί απλά τώρα δεν την συμφέρουν καθώς τον Οκτώβριο του 2009, στο περιοδικό «Δικαστικά Νέα», κατακεραύνωνε όσους δικαστικούς μετά τη συνταξιοδότησή τους επιζητούσαν θέσεις σε Ανεξάρτητες Αρχές.

Όταν στριμώχθηκε στην βουλή επιχείρησε ατυχώς και κάνοντας τα χειρότερα να πει πώς «Πράγματι το είχα πει, γιατί το πίστευα», και για να δικαιολογηθεί πρόσθεσε πως τα τελευταία 10 χρόνια πολλοί συνταξιούχοι δικαστικοί λειτουργοί τοποθετήθηκαν επικεφαλής σε Ανεξάρτητες Αρχές καθώς «κρίθηκε, λόγω εμπειρίας, ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον».

Το 2009 η κ. Θάνου είχε δηλώσει στο περιοδικό «Δικαστικά Νέα» : «Τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης δεν επιτρέπεται, μετά τη συνταξιοδότησή τους, να επιζητούν, επισκεπτόμενοι κομματικά και άλλα γραφεία και να αποδέχονται άλλες θέσεις και μάλιστα καλά αμειβόμενες, όπως π.χ. του προέδρου Ανεξάρτητης Αρχής, με μηνιαίες αποδοχές 11.000 ευρώ, διότι έτσι δημιουργείται -και ευλόγως- η πεποίθηση ότι υπήρχε προϋπάρχουσα συναλλαγή».

Ένας λόγος παραπάνω για να αποχωρήσει και να σταματήσει να δικαιολογείτε είναι ότι η ίδια έχει ταυτιστεί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά όταν ήταν άμισθη σύμβουλός του στο Μέγαρο Μαξίμου και έτσι δεν μπορεί να ηγείται σε μια ανεξάρτητη αρχή, τελεία και παύλα κυρία Θάνου ΕΛΕΟΣ. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου