Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Δεν θέλουν τον Τσίπρα οι Έλληνες και απευθύνεται σε Ρομά και μετανάστες στις ομιλίες του



Θέλουν να στηρίξουν το μέλλον της Ελλάδας σε Ρομά και μετανάστες και όχι στους Έλληνες που τους εξαπάτησαν και δεν θέλουν αν τους βλέπουν.

Η Νέα ξεφτίλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ήρθε στην Θεσσαλονίκη που και πάλι δεν μαζεύτηκε κόσμος να τον ακούσει γιατί απλά δεν τον πιστεύει.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Ελλάδα καθυστέρησε μιάμιση ώρα για να προλάβουν οι διοργανωτές να φέρουν στον χώρο Ρομά και μετανάστες για να μην δείχνει άδειος. Ο Τσίπρας πάνω στην ξεφτίλα και τον πανικό του απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους Ρομά και τους μετανάστες, που γέμισαν τον χώρο με πλαστικές σημαίες και είπε αποδεχόμενος την ξεφτίλα : «Τους καλωσορίζουμε, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πολίτες δεύτερης κατηγορίας», σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την επιχείρηση μετακινούμενων ψηφοφόρων στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα ξεφτιλίστηκε περισσότερο ο Τσίπρας δείχνοντας πλέον την κατάντια τους και που αποσκοπεί για ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως λένε στο Μαξίμου εκείνοι «που δεν έχουν σταθερό τηλέφωνο, άρα δεν μπορούν να βρεθούν από τους δημοσκόπους», αποτελούν, κατά το Μαξίμου τα «κρυφά χαρτιά» του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε

Αυτές οι δηλώσεις κατάντιας και πανικού δείχνουν ότι κάτι μαγειρεύουν οι Συριζαίοι με Ρομά και μετανάστες για να ενισχύσουν τον ψήφο υπέρ τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου