Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Με ψέματα ο Νίκος Παππάς προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Πετσίτη



Νέα Δημοκρατία : Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση ο Πετσίτης.

Σε πανικό ο Νίκος Παππάς, φοβούμενος τις ποινικές συνέπειες απαντώντας στο ραδιόφωνο 247, σε ερωτήσεις για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, είπε: «Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών. Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Έχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου».



Το Channel 4 με τίτλο This is a coup, του Πολ Μέησον, ο Μανώλης Πετσίτης φαίνεται το βράδυ της 5ης Ιουλίου 2015 του δημοψηφίσματος να είναι δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και στο Νίκο Παππά.


Δήλωση του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιάννη Μαστρογεωργίου για την Υπόθεση Πετσίτη

«Κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος. 

Τα ερωτήματα που θέτουμε πρέπει να απαντηθούν: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου