Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ο Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της στελεχάρας Θωμαρίτας Καλδάρα



Μάλλον οι προσλήψεις στο γραφείο γίνονται με αυστηρά κριτήρια κάστινγκ!!!

O υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της Θωμαρίτας Καλδάρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή του Νews24/7.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα, είχε υποβάλει την παραίτησή της μετά τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο και ήρθαν στην δημοσιότητα και μετά τον θόρυβο είχε μία ανάρτηση στο facebook όπου έγραφε «Ανθρωποφαγία-Θωμαρίτα 1-0».

Στο γραφείο του Μπόλαρη βρίσκεται και η πρώην Σταρ Ελλάς Λένας-Χρυσηίδας Παπαρρηγοπούλου και ο Μάρκος Μπόλαρης είπε στον Realfm για αυτές του τις επιλογές ότι : «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία «ε». Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ… Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου