Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Μοιράζει ιθαγένειες σε Πακιστανούς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βίτσας



Το βίντεο δείχνει με τον χειρότερο τρόπο για ακόμα μία φορά το πόσο επικίνδυνοι είναι οι Συριζαίοι που μοιράζουν ακόμα και ιθαγένειες για να κερδίσουν ψήφους.

Χαρακτηριστικό του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας των ακροαριστερών είναι και αυτό που ξεστόμισε ο Βίτσας : Θα ήθελα να τα πω στην γλώσσα σας αλλά δυστυχώς μιλάω Ελληνικά!

Δυστυχώς και για εμάς τους Έλληνες που σε έχουμε υπουργό Βίτσα και ακόμα χειρότερο ότι μιλάς Ελληνικά!!

 Ο Βίτσας ευχαρίστησε το ακροατήριο για την υποδοχή που του επιφύλαξε και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας πω ότι στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουμε ένα σύνθημα. Και αυτό το σύνθημα λέει ότι τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Και τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι και αυτά απλά».

Και συνέχισε λέγοντας μέσα σε άλλα: «Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει αλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Το δεύτερο που θέλω να σας πω, είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα πάω στο Ισλαμαμπάντ. Δεν πάω για τουρισμό, πάω για να λύσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια σας στο Πακιστάν και να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χρόνια να πάτε πίσω να δείτε τις οικογένειές σας, γιατί φοβόσαστε ότι μπορεί να μη γυρίσετε ποτέ πίσω από εκεί. Θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Δείτε το βίντεο του μοιράζουμε και ξεπουλάμε τα πάντα στην Ελλάδα όσο προλαβαίνουμε:






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου