Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Συνεχίζει προκλητικά ο Τόσκας να κάνει τον συνήγορο του Ρουβίκωνα! Μόνο υπουργός δημόσιας τάξης δεν είναι



Απίστευτα προκλητικός ο Νίκος Τόσκας που θα μείνει στην ιστορία εκτός από πλήρως αποτυχημένος και για συνήγορος των αντιεξουσιαστών είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο» υποστηρίζει ο Νίκος Τόσκας καλύπτοντας προκλητικά την εγκληματική δράση του Ρουβίκωνα. Ο Τόσκας έφτασε στο σημείο χωρίς να ντρέπεται και για να δικαιολογήσει τον Ρουβίκωνα να πει ότι «και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες αλλά δεν συλλαμβάνονται» αφήνοντας άφωνους όσους τον άκουγαν και δείχνοντας το πόσο ακατάλληλος είναι για την δημόσια ασφάλεια. 

Λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας του πολίτες όπως κάνει και το κόμμα του είπε επίσης ότι «η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η Αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια» που αυτό είναι βέβαια εκτός πραγματικότητας γιατί απλά η αστυνομία όπως και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν δηλώσει δεν μπαίνουν στα Εξάρχεια.

Για τον αποδεδειγμένα ακατάλληλο για τη θέση Νίκο Τόσκα «το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και - εκούσια ή ακούσια - αυτά υπερασπίζονται» είπε.

«Οι οδηγίες προς την αστυνομία είναι να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και να δρουν άμεσα ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια» καταλήγει για το θέμα των Εξαρχείων και αυτό το είπε γνωρίζοντας ότι η αστυνομία εκ των πραγμάτων και της ανοχής που δείχνει στο έγκλημα ο ίδιος και το κόμμα του η αστυνομία δεν μπορεί να είναι κοντά στους κατοίκους των Εξαρχείων.

Αποτέλεσμα κοροϊδεύουν και παραμυθιάζονται μόνοι μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκουμπιστούν να γλιτώσουμε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου