Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Η απάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου σε δημοσίευμα



Απαντήσεις σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για οικογενειακά τους θέματα, δίνουν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι. Με ανακοίνωση τους οι επιχειρηματίες και ηγέτες του μπασκετικού Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισημαίνουν:

«Η σηµερινή αναίσχυντη και αγοραία δηµοσιοποίηση από την εφηµερίδα «Πρώτο Θέµα» µιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής µας υπόθεσης αποδεικνύει τον αισχρό τρόπο, µε τον οποίο εκµεταλλεύονται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας τού πατέρα µας η δεύτερη σύζυγός του, Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου, µε την οµάδα των «συµβούλων» της που έχει εγκαταστήσει δίπλα του. 

Είναι προφανές ότι, χωρίς σεβασµό προς την προσωπικότητα και την κατάσταση του πατέρα µας, δεν διστάζουν να προκαλέσουν συκοφαντικά δηµοσιεύµατα, συνειδητοποιώντας ότι ο έλεγχος της δικαιοσύνης επέρχεται. ∆ιαψεύδουµε κατηγορηµατικώς τις άθλιες συκοφαντίες που διαδίδουν για να τύχουν της εφήµερης δηµοσιότητας του εύκολου εντυπωσιασµού. Προεξοφλούν φαίνεται ότι η δικαιοσύνη µπορεί να επηρεαστεί από αναληθή δηµοσιεύµατα κατά παραγγελίαν.

Όλοι γνωρίζουν το ήθος, την ακεραιότητα και την µέχρι θυσίας αγάπη που τρέφουµε προς τον πατέρα µας. Για τα ασύστολα ψεύδη περί παρανόµων αναλήψεων από λογαριασµούς του πατέρα µας, περί επιθυµίας µας να πάρουµε την περιουσία του πατέρα µας θα κληθούν οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. 

Μετά από βαθειά περίσκεψη και εκπληρώνοντας θλιβερό καθήκον, αναγκαστήκαµε να ζητήσουµε από την Ελληνική ∆ικαιοσύνη τη θέση του πάσχοντος πατέρα µας, Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου, σε δικαστική συµπαράσταση. Στην ενέργεια αυτή προβήκαµε µε αποκλειστικό γνώµονα την προστασία των συµφερόντων του πατέρα µας, καθόσον πρόσφατα περιήλθαν στη γνώση µας στοιχεία που αναδεικνύουν ότι είναι εδώ και καιρό εκτεθειµένος σε σοβαρούς κινδύνους λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του. 

∆υστυχώς, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υπόνοιες που είχαµε τα τελευταία χρόνια για το καθεστώς υπό το οποίο διαβιεί ο πατέρας µας και απαντήθηκαν οι απορίες µας για τις «πράξεις» στις οποίες φερόταν να προβαίνει. Είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε σταθήκαµε αποφασιστικά δίπλα στον πατέρα µας, πράττοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξεπερνά τους κινδύνους ζωής, να είναι υγιής, να δικαιώνεται νοµικά και ουσιαστικά και να έχει την ποιότητα ζωής που του αξίζει. 

Ακόµη και στις πιο δύσκολες προσωπικές µας στιγµές, τρέχαµε αµέσως 2 κοντά του και το µόνο που είχε και έχει σηµασία για εµάς είναι να επιτυγχάνονται τα άριστα για τον ίδιο. Αυτό επιδιώκουµε να εξασφαλίσουµε, ανεξαρτήτως θυσιών ή εµποδίων, και σήµερα. Μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν τα λόγια του ίδιου του πατέρα µας, όταν, σε χρόνο που η κατάσταση της υγείας του δεν είχε επιδεινωθεί καταλυτικώς, έλεγε προς όλους ότι σε εµάς οφείλει την ζωή του».


ΤΑ ΝΕΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου