Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

H κόπρος του... Αυγέα ! Εκτός από τα ψέματα ξεφτιλίζεται και για την αμορφωσιά του ο Τσίπρας :



Μετά την παραποίηση της ιστορίας με τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες ήρθε η ώρα του Αυγεία να αλλάξει όνομα σε Αυγέα

Αυτοί που του τα γράφουν στο Μαξίμου πρέπει να ήταν μονίμως απόντες από τα μαθήματα ιστορίας, όπως και της γεωγραφίας και εκμεταλλεύονται ότι ο Τσίπρας ήταν μονίμως απών από όλα τα μαθήματα και δεν σκαμπάζει από τίποτα.

«Θα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγέα», είπε ο κ. Τσίπρας υπονοώντας ότι και καλά η κυβέρνησή του θα πατάξει τη διαφθορά κάτι που δεν φαίνεται ούτε για πλάκα, ειδικά με αυτά έχουν σκάσει για ελλιπής ελέγχους στο λαθρεμπόριο καυσίμων και το σβήσιμο προστίμων λαθρεμπορίας τσιγάρων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπως και για αυτά που ακούγονται σήμερα για το ΚΕΛΠΝΟ και τον Παύλο Πολάκη.
 
Η λάθος έκφραση «Θα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγέα» ενώ το σωστό είναι «η κόπρος του Αυγεία» από τον μύθο του Ηρακλή έδειξε ακόμα μια φορά την έλλειψη γνώσεων στις στελεχάρες του Μαξίμου που γράφουν τις ομιλίες του απίστευτου Τσίπρα.

Φυσικά και η νέα ξεφτίλα δεν πέρασε απαρατήρητη από την Νέα Δημοκρατία και όσους λίγους  δεν έβλεπαν την Εθνική και τον άκουγαν για πλάκα.

Νέα Δημοκρατία : «'Αραγε ο κ. Τσίπρας έχει συνηθίσει να λέει ψέματα ακόμη και για τους ελληνικούς μύθους ή είναι τόσο άσχετος; Ή μήπως και τα δυο;».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου