Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Σημεία και τέρατα στο ΚΕΕΛΠΝΟ



Απιστία εκατομμυρίων ευρώ, απάτη, υπεξαιρέσεις εγγράφων, διασπάθιση χρήματος, αλλοιώσεις αποφάσεων διοικητικού συμβουλίου, «εξαφανίσεις» αρχειακού υλικού, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και βιντεοσκοπήσεις είναι μόνο μερικά από τα απίστευτα που περιγράφει η μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του σωματείου εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που συνυπογράφεται από νομική σύμβουλο αλλά και από άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία κατατέθηκε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κατά του προέδρου του Οργανισμού Θ. Ρόζεμπεργκ και δύο συνεργατών-συμβούλων του (Ν. Χαμτζούδη, δικηγόρου, και Γιώργου Μαλαβάκη, οικονομολόγου).

Στη μηνυτήρια αναφορά, που αποκαλύπτει σήμερα η «Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στο ρεπορτάζ του Γιάννη Χρηστάκου, εκτός από την υπόθεση με την εταιρεία σεκιούριτι Τριπλ Ες, που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα τον Μάρτιο, εμφανίζεται ο Οργανισμός, με τις ευλογίες του πολιτικού του προϊσταμένου Π. Πολάκη, να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και σε άλλη εταιρεία φύλαξης -και πάλι χωρίς σύμβαση-, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για μια εταιρεία Πληροφορικής. Ολα αυτά, ενώ υπάρχει ήδη, εδώ και πολύ καιρό, δικαστική απόφαση -την οποία δεν εκτελεί ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Ρόζενμπεργκ- που επιβάλλει την απομάκρυνση από το ΚΕΕΛΠΝΟ της εταιρείας Τριπλ Ες, την αντικατάστασή της από την Ελληνική Αστυνομία, και μάλιστα με το σκεπτικό ότι η εταιρεία έχει ανεξέλεγκτη πρόσβαση στα δημόσια έγγραφα του ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων.

Παρακολουθήσεις τηλεφώνων αλλά και βιντεοσκοπήσεις

Παράλληλα, τo ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωσε στην εταιρεία Πληροφορικής Epsilon Tele Data OE το ποσό των 800.000 ευρώ για την αναβάθμιση και τη συντήρηση των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εταιρεία αυτή, η τρίτη κατά σειρά, δεν έχει σύμβαση, και μάλιστα ο υπεύθυνος του γραφείου Πληροφορικής του Οργανισμού έχει σταματήσει να παραλαμβάνει το έργο που του παραδίδουν. Φαίνεται, όμως, ότι η εταιρεία παρέχει και άλλου είδους υπηρεσίες... Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι έχουν παγιδευτεί όλα τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές τους, και μάλιστα πρόσφατα έγινε συνακρόαση κλήσης δύο υπαλλήλων που ακουγόταν σε όλον τον όροφο! 


Πηγή: parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου