Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Για όλα εκείνα τα βράδια που ήθελες να του/της στείλεις μήνυμα αλλά δεν το έκανες ποτέ!



Είναι και κάτι βράδια που κάτι σε τρώει μέσα σου. Νιώθεις πιο ευάλωτος/η και είσαι έτοιμος/η να στείλεις το κλασικό «Τι κάνεις;»…

Για κάποιους αυτά τα βράδια είναι τα βράδια που κάθονται και τα πίνουν με την παρέα τους. Σε άλλους πάλι η επιθυμία αυτή έρχεται όταν βλέπουν μία ταινία ή ακούν ένα τραγούδι ή όταν, πάλι, θυμηθούν ένα περιστατικό με αυτό το άτομο στο οποίο θέλουν να στείλουν μήνυμα. 

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι κανείς ποτέ δεν τολμά. Δεν τολμά να στείλει ένα «Τι νέα;» ή ακόμη περισσότερο ένα «Σε σκέφτομαι» και ένα «Μου λείπεις». 

«Και αν με απορρίψει;», «αν τελικά τα πράγματα δεν έχουν την κατάληξη που θέλω εγώ;», αυτά  είναι μερικά από τα ερωτήματα που βομβαρδίζουν την σκέψη σου και δε σε αφήνουν να ρισκάρεις για αυτό που ποθείς. 

Ναι, μπορεί να σε απορρίψει και να μην σου απαντήσει καν στο μήνυμα που του/της έστειλες αλλά αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να ανταποκριθεί; Δεν είναι κρίμα να μένεις στη δειλία και την σιγουριά σου απλά και μόνο για μην πληγώσεις τον εγωισμό σου; 

Αν όμως όλα πάνε όπως τα θες και τελικά καταφέρεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και να βρεις ανταπόκριση, τότε η χαρά και η συναισθηματική ικανοποίηση που θα νιώσεις δε θα συγκρίνονται με τίποτα άλλο. 

Ο άνθρωπος που αγαπάς, που σου λείπει ή που μπορεί να μην ήταν και ποτέ «δικός σου», τώρα βρίσκεται πίσω από μία οθόνη και απαντάει στα δικά σου μηνύματα. Νιώθει και εκείνος/η όπως και εσύ και θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα και ίσως να ξεκινήσει κάτι πιο σταθερό και μόνιμο μαζί σου, κάτι που μπορεί να μην σου περνάει καν από το μυαλό. 

Τόλμησε το, λοιπόν! Στείλε μία φορά σε μήνυμα τι πραγματικά σκέφτεσαι και ίσως τα πράγματα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες. Και αν τελικά φας «άκυρο», τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες για κάτι που ήθελες πραγματικά και δε το άφησες να μείνει στο ντουλάπι με τα «απωθημένα» σου! 


Αθανασία Βιδάλη
Πηγή : klik.gr





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου