Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο: Τούρκοι ήρθαν με τζετ σκι στη Χίο για να ληστέψουν τράπεζες


Η σύλληψη δύο Τούρκων για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα οδήγησε στην αποκάλυψη ενός οργανωμένου σχεδίου ληστείας τραπεζών το επόμενο διάστημα με τους άνδρες του Λιμενικού στη Χίου να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή υπόθεση.

Οι δύο Τούρκοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από άνδρες του Λιμενικού και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Οι δύο άνδρες είχαν διασχίσει τη στενή θαλάσσια γραμμή που χωρίζει τα τουρκικά παράλια με το ελληνικό νησί χρησιμοποιώντας τζετ σκι, το οποίο είχαν παρατήσει σε διπλανή παραλία.

Τα δύο αδέλφια από την Τουρκία ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν βλάβη στο τζετ σκι και αναγκάστηκαν να βγουν στην παραλία του ελληνικού νησιού, προκειμένου να αναζητήσουν βοήθεια. Το τζετ σκι εντοπίστηκε και μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί την παραμικρή βλάβη.

Οι δύο Τούρκοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στην αρμόδια υπηρεσία. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι σχεδίαζαν να προβούν σε σειρά ληστειών σε τράπεζες του νησιού. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτωφόρου.



Πηγή : eleftherostypos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου