Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Σκηνικό πολέμου στο Καράκας: Αίμα, βία και οδομαχίες - Εικόνες σοκ!



Εικόνες χάους έρχονται από τη Βενεζουέλα όπου τα κύματα διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης Μαδούρο τις τελευταίες ημέρες έχουν παραλύσει τη χώρα. Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ταραχών που ξέσπασαν τη νύχτα της Πέμπτης, στο Καράκας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Βενεζουέλας, ανεβάζοντας στους 20 τον συνολικό αριθμό των νεκρών.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας, ορισμένοι από τους 11 νεκρούς πέθαναν από ηλεκτροπληξία, ενώ άλλοι σκοτώθηκαν από σφαίρες. Ακόμη έξι άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στη συνοικία Ελ Βάγιε, στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας.



Σύμφωνα με έναν πυροσβέστη, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους από ηλεκτροπληξία ανέρχεται σε οκτώ.

Το περιστατικό συνέβη όταν μια ομάδα προσώπων εισέβαλε σε ένα αρτοποιείο με στόχο να το λεηλατήσει, στη συνοικία Ελ Βάγιε, σύμφωνα με τον πυροσβέστη, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.



Την ίδια ώρα σε κατάσταση σοκ βρίσκονται περισσότερα από 50 παιδιά στο Καράκας, τα οποία κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους μετά από επίθεση με αέριο που δέχθηκε το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν.Οι αρχές ασφαλείας προχώρησαν στην εκκένωση του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύονταν 54 παιδιά στην περιοχή Ελ Βάλε. 




Πηγή : life.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου