Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Τρομοκράτες και αντιεξουσιαστές οργίασαν εχθές το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας




Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να μείνει κλειστή η οδός Πατησίων για περίπου μία ώρα. 

Οι γνωστές εγκληματικές ομάδες κακοποιών αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν περίπου στις 22:00 με πολλές βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων. 

Η οδός Πατησίων έκλεισε από το ύψος της Πανεπιστημίου για, περίπου, μία ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδα των 15 αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων πετώντας μολότοφ και έχοντας ορμητήριο την οδό Τοσίτσα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των ΜΑΤ με πολλές μολότοφ με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ζωές πολιτών και αστυνομικών.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Πατησίων παραδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, καθώς η κατάσταση είχε εκτονωθεί και όπως γίνεται πάντα τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεν έγινε καμία σύλληψη αντιεξουσιαστή.


Την ίδια περίπου ώρα με τα επεισόδια  στις 22:05 άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκεί εκρηκτικός μηχανισμός Eurobank στην οδό Σανταρόζα ενώ έδωσε χρονικό περιθώριο 35 λεπτών.

Η βόμβα που ήταν σε σακίδιο πλάτης, στην είσοδο της τράπεζας εξερράγη λίγο πριν τελειώσει η διορία που είχαν δώσει οι τρομοκράτες.

Από την έκρηξη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προκλήθηκαν ζημιές στο υποκατάστημα της τράπεζας και στα γύρω κτίρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη της βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου