Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Θ. Φωτίου «Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια σε 16 μήνες» και δεν έχουμε σταματήσει να γελάμε κ. Φωτίου!!!



Ποιόν να πιάσει και ποιόν αν αφήσεις από τις στελεχάρες της κυβέρνησης και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δηλώσεις τους και τις συνεντεύξεις τους σε ένα σοβαρό κράτος δεν θα αναπαρήγαγαν καν τα ΜΜΕ παρά μόνο οι σατιρικές εκπομπές.

Και τι δεν είπε πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ η κ. Θεανώ Φωτίου και έκανε τους πολίτες να γελάνε και να εξοργίζονται με την κατάντια τους να έχει τέτοιους υπουργούς σε μια ανίκανη κυβέρνηση.

Ένα από τα κορυφαία που μας έκανε να μην μπορούμε να συνέλθουμε από τα γέλια ήταν :«Μια από τις βαριές βιομηχανίες του ελληνικού κράτους είναι η αρχαιολογία, γι’ αυτό κάνουμε αυτές τις προσλήψεις μέσω ΔΕΗ»!! Μάλλον δεν κατάλαβε και η ίδια ότι μπέρδεψε την βούρτσα .................... και έτσι ξέφυγε.

Δεύτερο κορυφαίο «Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια σε 16 μήνες» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στον ΣΚΑΪ. «16 μήνες μείνανε, σε 16 μήνες θα βγούμε από το μνημόνιο – τον Αύγουστο του ’18 - με την ίδια σύνταξη εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια» είπε η γραφική πλέον κ. Φωτίου.

«Θα μειώσουμε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις, αφορά το 1/3 των συνταξιούχων, είναι επώδυνο και πολιτικά ζημιογόνο το μέτρο, είναι το 1% του ΑΕΠ, αλλά άλλο 1% θα είναι κοινωνικά μέτρα ύψους 1,8 δισεκ. Ευρώ. Εμείς δώσαμε την εν μέρει 13η σύνταξη το Δεκέμβριο», πρόσθεσε η υπουργός χαρακτηρίζοντας το επίδομα που έδωσαν 13η σύνταξη.

Και το καλύτερο για το τέλος όσο αφορά τα αντίμετρα, για τα γνωστά επώδυνα μέτρα που είναι έτοιμοι να φέρουν, προειδοποιούμε τον κόσμο ευχάριστα και όπως ακούσαμε από την κ. υπουργό, ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα τρώνε τα παιδιά μας υγιεινά γεύματα στα σχολεία γιατί είναι παχύσαρκα!! Έτσι για να μην ανησυχούμε για τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα νέα επώδυνα μέτρα!! Μας ηρέμησε η κυρία Φωτίου.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου