Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Με το παραμύθι «Για το καλό της χώρας» ετοιμάζετε να σερβίρει τα νέα μέτρα η κυβέρνηση



Θυμάστε το νέο ψέμα που ξεστόμισε πριν από λίγες ημέρες ο δυστυχώς για όλους μας πρωθυπουργός της χώρα Αλέξης Τσίπρας «η Ελλάδα δεν θα δεχθεί ούτε ένα ευρώ νέων μέτρων» !! Και διαψεύστηκε όπως γίνεται συνέχεια εδώ και δύο χρόνια γιατί ο ακατάλληλος πρωθυπουργός μας είναι ο τύπος του να' χαμε να λέγαμε και λογαριασμό δεν θα δώσουμε.

Το χειρότερο είναι ότι γνωρίζει για τα χιλιάδες ψέματα που έχει ξεστομίσει και έχει το θράσος να βγαίνει να κουνάει το δάχτυλο στους άλλους να προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες της ανικανότητας του στην αντιπολίτευση και όπως ακούγεται τώρα θέλει και να σύρει πάλι τον Ελληνικό λαό σε ένα ακόμα δημοψήφισμα χωρίς κανένα νόημα.

Λίγες ώρες έμειναν λοιπόν για το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας, και όλοι οι ψεύτες έχουν βγεί στα κανάλια παίζοντας την κασέτα της προπαγάνδας του τίποτα από όσα λέμε δεν είναι αλήθεια σας εξαπατάμε συνειδητά και προετοιμάζουμε έτσι την κοινή γνώμη ώστε να δεχτεί όσο καλύτερα γίνεται, τα νέα μέτρα, που θα φέρει η νέα αποτυχία της κυβέρνησης. 

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά το μέλλον της χώρας μας είναι αβέβαιο και δεν υπάρχει καμία ελπίδα στον ορίζοντα με αυτή την κυβέρνηση στο τιμόνι. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου