Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Μπακογιάννη: «την Ελλάδα περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές τις οποίες έχουμε ζήσει»



«Tην Ελλάδα περιμένουν πολύ δυσκολότερες ώρες από αυτές τις οποίες έχουμε ζήσει» εκτιμά η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ημερησία αναφερόμενη στην οικονομία.

Για την  χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών είπε η κυρία Μπακογιάννη ότι : «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» 

Η κα Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας ότι «η μισή κυβέρνηση εύχεται το Συμβούλιο Επικρατείας να τους βγάλει από την δύσκολη θέση ακυρώνοντας τον διαγωνισμό για λόγους αντισυνταγματικότητας».

«Τα μηνύματα για την πραγματική οικονομία είναι δυστυχώς εξαιρετικά δυσάρεστα. Και διότι δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα και διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πολεμάει την επιχειρηματικότητα όπου την βρει, σε όλα τα επίπεδα. Η επιλογή της υπερφορολόγησης η οποία είναι κλασσική επιλογή της αριστεράς έχει εξοντώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις» υποστήριξε στην συνέντευξη της.

Αναφορά έκανε και για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη την άλλη εβδομάδα στην ΔΕΘ και για την κυβερνητική πρόταση που θα κάνει «πρόκειται για μια πρόταση ρεαλιστική και αναπτυξιακή που θα φέρει ξανά την ελπίδα και θα δείξει τον καινούριο δρόμο για την Ελλάδα. Ένα δρόμο ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τα περίφημα ψέματα «της Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε ότι «η δέσμευση για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια, δείχνει πόσο μετρημένες και σοβαρές είναι οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου