Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η Γεροβασίλη συνεχίζει να ξεφτιλίζεται με δηλώσεις εκτός πραγματικότητας



Με θράσος ακούσαμε από την Γεροβασίλη: Τηρήσαμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα

Η κυρία Γεροβασίλη διάλεξε την εφημερίδα «Αγορά» για να μοιράσει σανό και να ξεφτιλιστεί με τις σανό δηλώσεις της.

Είναι ανεπίτρεπτο κυρία Γεροβασίλη φτάνει ποια ο Ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιοι να του πετάτε συνέχει σανό λέγοντας χωρίς ντροπή : «Τα μέτρα βρίσκονται πλέον πίσω μας, έχοντας παράλληλα τηρήσει το προεκλογικό μας πρόγραμμα και υπερκαλύψει κάθε μας υποχρέωση»

Έκανε την σανό εκτίμηση της η κυρία Όλγα Γεροβασίλη  λέγοντας ότι η «πιο κρίσιμη καμπή» του προγράμματός πέρασε τελείωσε! Συνέχισε να λέει αλλά για να το ακούσουν ποιοι; Ότι «Τα μέτρα βρίσκονται πλέον πίσω μας, έχοντας παράλληλα τηρήσει το προεκλογικό μας πρόγραμμα και υπερκαλύψει κάθε μας υποχρέωση».

Αναφερόμενη στις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη ΔΕΘ, επισημαίνει ότι αυτές θα κινηθούν στο πλαίσιο της «δίκαιης ανάπτυξης»!!! 

Χαχαχαχαχαα της ποιας;;;;;;;;;;;; Χωρίς ντροπή;;;;;;

Με άξονα την ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και «με τη δίκαιη συμμετοχή και στις υποχρεώσεις και στα οφέλη όλων των Ελλήνων πολιτών».

Πήρε θέση και για άλλα θέματα αλλά δεν θέλουμε να σας εκνευρίσουμε περισσότερο και γιαυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε ένα δείγμα του δεματιού σανό που ρίχνει και όποιος το φάει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου