Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ν.Δ. «προκλητική και αλαζονική» η Θεανώ Φωτίου




Προκλητικό ακόμα ένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά η η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Θεανώ Φωτίου.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», είπε ψυχρά ότι  η κυβέρνηση δεν έκρυψε από κανέναν ότι κόβεται το ΕΚΑΣ και δεν κορόιδεψε κανέναν. «Ξέρουμε πόσο είναι το ΕΚΑΣ και είπαμε ότι για το ΕΚΑΣ υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αναπληρωθεί», σημείωσε.

 Μάλιστα λές και δεν ξέρει τι συμβαίνει γύρω της και στην κοινωνία επέμεινε ότι «δεν κόπηκαν οι κύριες συντάξεις, σε αυτό το επίπεδο που εγγυηθήκαμε», δηλαδή έως 1.300 ευρώ.

Οι δηλώσεις αυτές της υπουργού έφεραν μεγάλη αγανάκτιση στους συνταξιούχους και στην κοινωνία που την άκουσε καθώς και στην Ν.Δ. που αντέδρασε χαρακτηρίζοντας της κ. Φωτίου «προκλητική και αλαζονική» για την τοποθέτηση της 

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τους αποδοκιμάζει και εκείνοι συνεχίζουν την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά τους. Ακόμη και απέναντι στους χαμηλοσυνταξιούχους» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Οτιδήποτε και αν μηχανευτούν για τον εκλογικό νόμο πλησιάζει η στιγμή που θα γίνουν παρελθόν».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου