Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ο Τσίπρας τρολάρει και κοροιδεύει τους Έλληνες με αφορμή την επέτειο του συλλαλητηρίου


Κώστας Βουκελάτος

Το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και ο Τσίπρας κάνει αναρτήσεις υπερασπιζόμενος το ΟΧΙ.

Είναι ανεκδιήγητος ο Τσίπρας και με σειρά αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015, χαρακτηρίζοντας το «όχι» των πολιτών ως «κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει».

Αυτοί που διαβάζουν τα μηνύματα του νομίζουν ότι βρίσκονται πίσω στο κλίμα εκείνης της εποχής και έχει κερδίσει το ΟΧΙ. αλλά βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα ακολούθησαν και, φυσικά, με την περιοριστική πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει έκτοτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ της οποίας δυστυχώς ηγείται.

Έχει το θράσος ο πρωθυπουργός να συνδέει το δημοψήφισμα του Ιουλίου που κατέστρεψε ολοκληρωτικά την Ελληνική οικονομία και έφερε τη χώρα λίγο πριν την  έξοδο από την Ευρωζώνη χρεώνοντας μας πάρα πολλά δισεκατομμύρια με την σημερινή επικαιρότητα και αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος η δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται η μας κάνει πλάκα και γελάει μαζί μας.

Αυτό φαίνεται από την ανάρτηση του λέγοντας  «ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της με τις λιγότερες δυνατές πληγές και ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για "την Ελλάδα του 2021", δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή».

Πλάκα μας κάνει και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έβγαλε ανακοίνωση λες και περσινός Ιούλιος ήταν επιτυχία και δεν βούλιαξε την χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με τα τερτίπια της.

Διαβάστε την ανακοίνωση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το κατά πόσο είναι σοβαροί σε αυτό το κόμμα που μας διαλύει καθημερινά.

Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή

Αντιστοίχως πανηγυρικών τόνων υπήρξε, νωρίτερα, και η ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνόν κόμμα. Σε αυτήν υπογραμμίζεται ότι «το όχι έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή», φράση που προκάλεσε σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ότι υποσυνείδητα αναγνωρίζεται η μετατροπή του «όχι» σε «ναι». Ο ελληνικός λαός όρθωσε το ανάστημά του και, με την ξεκάθαρη απάντηση στο δημοψήφισμα, είπε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς, ΟΧΙ στις πολιτικές λιτότητας. Είπε ΌΧΙ στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και στην εκστρατεία τρομοκρατίας που εξαπολύθηκε από όλο το εγχώριο και διεθνές σύστημα. Με το ΟΧΙ του ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που πυροδότησε και πυροδοτεί προοδευτικές εξελίξεις και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Με το ΟΧΙ ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε ότι η εμμονική προσήλωση στους αριθμούς, την ώρα που οι λαοί υποφέρουν, συνιστά κίνδυνο για την Ευρώπη. Μια προειδοποίηση που, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται σήμερα με το brexit, αλλά και την άνοδο των εθνικισμών. Το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή. Με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου που ακολούθησαν άνοιξε ο δρόμος για μια διαφορετική πολιτική, με αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνικό πρόσημο, δέσμευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, χωρίς αγγλικό δίκαιο, χωρίς τα δυσθεώρητα πλεονάσματα στα οποία είχαν δεσμευτεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μπροστά μας και άλλες μεγάλες μάχες και αγώνες, που μόνο με αποφασιστικότητα μπορούμε να δώσουμε και θα νικήσουμε».


Κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τον χειρότερο τρόπο ακριβώς όπως κάνουν τα καθεστώτα που τα βλέπουν όλα καλά όλα ανθηρά. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου