Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ιταλικό αφιέρωμα στον Διαμαντίδη: «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»



Ιταλική ιστοσελίδα ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του Δημήτρη Διαμαντίδη, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο ΟΑΚΑ! 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν συγκίνησε μόνο τους Έλληνες φιλάθλους με την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, αλλά όλη την Ευρώπη. Η ιταλική σελίδα lagiornatatipo.it έπιασε από την αρχή την ιστορία του Δημήτρη Διαμαντίδη κι έγραψε τόσο για την Καστοριά, που περιγράφει ως μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, όσο και για τις 6 Μαΐου του 1980. Όπως γράφει: «Εκείνη τη μέρα αυτή η μικρή πόλη έγινε το κέντρο της Ελλάδας για μια μέρα! Όταν η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδος στο "Νίκος Γκούμας". Την ίδια στιγμή ένα νεαρό ζευγάρι, ο Θωμάς κι η Μαίρη ήταν στο νοσοκομείο για τη γέννηση του γιου τους. Το όνομά της οικογένειας Διαμαντίδης». 

Η ιστοσελίδα περιγράφει στιγμές από την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη και δεν λείπει το χιούμορ, αφού κάτω από μία φωτογραφία σχολιάζει: «Θα μπορούσε να είναι μέλος για του συγκροτήματος Backstreet Boys»,  γράφει για τα τατουάζ που έχει και το μέλλον του: «Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, αυτό είναι ότι ποτέ δεν θα γίνω προπονητής». 



Πηγή : gazzetta.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου